Cookies/Privacy

Bij gebruik van onze website gaat u akkoord met onze privacy en cookie beleid.

Lees meer...

Over mij


1994-03
Geboren in Oss

1995-09
Uit het raam gevallen


2000-06
Kleine ondernemer; "Mama, als ik deze schoenen niet meer pas kan ik ze toch verkopen."


2001-03
Eerste (analoog) camera


2004-02
SterreKunst

2006-08
Begin middelbare school vorm&ambacht

2009-09
Begin opleiding SintLucas te Boxtel en Eindhoven

2012-05
Verhuisd naar Rotterdam


2013-12
Geboorte zoon Salomon

2014-05
Tentoonstelling Ruw Art


2015-05
Opleiding fotografie met styling afgerond

2015-06
vdWell fotografie | ontwerp ingeschreven bij KvK


2017-08
Opening fotostudio Mathenesserweg


2018-10
Geboorte dochter Dalore

Hallootjes,

Leuk dat je meer over mij te weten wilt komen! Ik ben Sterre, 25 jaar en woon inmiddels 7 jaar in Rotterdam samen met mijn lieve vriend Jeroen, zoon Salomon van 6 jaar en dochter Dalore van 15 maanden.

Ondernemend ben ik altijd geweest en de liefde voor fotografie is al vrij vroeg begonnen. Ik kan mij nog goed herinnenen dat mijn analoog camera mee naar het speeltuintje ging om foto’s te maken van vriendinnen en alles wat ik meemaakte. Dit verwaterde toen ik naar de middelbare school ging. Fotografie bleek echter een onderdeel te zijn van mijn studie aan het SintLucas. Door mijn eerste digitale spiegelreflexcamera bloeide de liefde voor fotografie weer helemaal in me op. Met fotografie als grote favoriet, ging mijn interesse ook uit naar styling en grafisch ontwerpen. Dat bleek achteraf een hele sterke combinatie. Met deze achtergrond stuurdeerde ik op mijn 21ste af en direct na het afstuderen ging ik naar de Kamer van Koophandel en werd vdWell fotografie | ontwerp een écht bedrijf.

Ik heb altijd gezegd: ik ga voor mijzelf beginnen. Dat dit gelijk na mijn opleiding was, is ook mede omdat ik er voor Salomon -toen 1,5 jaar- wilde zijn en ondertussen vanuit thuis mijn bedrijf kon opstarten. Na 2 jaar thuis te hebben gewerkt met de fotostudio in de woonkamer ben ik in augustus 2017 open gegaan op de Mathenesserweg 197a te Rotterdam. Supertrots dat ik jullie daar nu mag ontvangen!

 

Ik vind het een enorm compliment, als klanten mij later vertellen dat opa en (vooral) oma tranen in hun ogen kregen omdat de kleinkinderen zo mooi op de foto staan. Verder hoor ik vaak, dat mijn foto’s met de hele familie gedeeld zijn en later komen de klanten terug en nemen ze nieuwe mensen mee.

Ik hou van het vak en het blij maken van mensen, ik heb veel ideeën en neem de tijd voor iedereen. Wat het verschil ook maakt is dat we direct na de fotoshoot de foto’s samen bekijken en tijdens het uitzoeken deel ik ook wat ik op de foto’s zie. Daardoor help ik om de beste keus te maken.

Vanaf dat ik de studio op de Mathenesserweg heb, heb ik ook het foto-jaarplan, samen met mij plan je jullie foto-jaarplan. Denk aan newborn, gezinsshoots, verjaardagen, de groei van kinderen of je eigen zelfvertrouwen. Ik vind het zo gaaf om met regelmaat kinderen te fotograferen alleen of met het hele gezin. Ik zie ze opgroeien in de tijd, ik leer de kinderen kennen en zij mij, waardoor ze steeds meer op hun gemak zijn. Daardoor kan ik ze puur op de foto zetten.

Stuur een e-mail
Direct bellen